Over ons

Vooruitstrevend en fair: twee eigenschappen die BDS-Harlingen het best omschrijven. Opgestart in 1990 intussen uitgegroeid tot dé maritieme dienstverlener van Noord-Nederland.

BDS werkt aan diverse projecten in binnen- en buitenland. Een maritieme dienstverlener met snelheid en precisie, milieuvriendelijkheid als uitgangspunt. BDS-Harlingen verleent diensten én heeft alles op voorraad als het gaat om benodigdheden voor olieruimingen.

In 2008 verhuisde BDS Harlingen naar de Nieuwe Vissershaven. Het bedrijf kwam in een positieve stroomversnelling terecht waar het tot op de dag van vandaag niet uitgekomen is. Het bedrijf heeft de meeste ervaring op pure productkennis en het team is allround inzetbaar.

BDS staat garant voor een eerlijk product. Op een soepele en dynamische manier worden kleine, maar ook grote klussen voorbereid, uitgevoerd en succesvol afgerond.

Activiteiten BDS-Harlingen

Geen dag is hetzelfde bij BDS-Harlingen. In 2018 is ons team vele malen uitgerukt voor uiteenlopende ruimingen.

Of het nu gaat om een olieverontreiniging in het water of de ruiming van een potvis. Het professionele team van BDS-Harlingen lost het op.

Bedrijfsvideo

ISO 14001:2015

BDS is voorloper op het gebied van innovatieve duurzame bedrijfsprocessen.

Als één van de eerste bedrijven in deze sector is BDS-Harlingen al in 2012 gecertificeerd als ISO 9001 bedrijf. Vervolgens heeft BDS-Harlingen zich gericht op het milieumanagementsysteem volgens ISO 14001. Dit is bedoeld om op een systematische manier milieuaspecten te identificeren, te prioriteren en vervolgens te beheersen en te verbeteren. Zodoende kunnen de milieudoelstellingen van de organisatie worden opgesteld en gerealiseerd.
Inmiddels is dit afgerond en zijn wij per 24 augustus 2017 volledig ISO 14001:2015 gecertificeerd. 

Huren of kopen

BDS-Harlingen dé leverancier van oliebestrijdingsmiddelen

Meer informatie