Skip links

BDS Olieschermen

Snel, volledig, milieuvriendelijk: daar staat BDS Harlingen voor

BDS Harlingen is begonnen met het opzetten van een eigen productielijn voor het maken van olie kerende schermen. BDS gaat voor een hoge kwaliteitsnorm. De schermen zijn van super sterk PVC waarin een zeer buigzame innovatieve foam is gebouwd. Hierdoor is het product bestand tegen zwaar weer.

Hoogste kwaliteitsnormen

BDS gaat voor een hoge kwaliteitsnorm. Onze schermen zijn van super sterk PVC waarin een zeer buigzame innovatieve foam is gebouwd. Hierdoor is het product o.a. bestand tegen zwaar weer.

Olieschermen op maat

Onze schermen zijn in alle lengtes en hoogtes te verkrijgen. Zie hieronder naar de exacte afmetingen en opties. Er is keuze uit: Ronde foam, Platte foam en Inflatable (heavy duty) boom. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contact

24/7 service na levering + interne opleiding

BDS biedt een 24/7 service na levering voor assistentie en ondersteuning bij inzet van de olieschermen. Tevens bieden wij interne opleidingen aan voor de inzet van alle soorten olie kerende schermen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden na levering.

Meer info

BDS Olieschermen Productielijn video

Oliescherm met Ronde Foam

10cm, 20cm, 25cm, 32cm

50 – 100 meter

Oliescherm met Platte Foam

25cm, 35cm, 75cm, 90 cm

50 – 100 meter

Inflatable (Heavy Duty) Boom

tot 200cm

50 – 100 meter

Onze schermen worden geproduceerd van hoogwaardig PVC en de beste kwaliteit Foam. Wij produceren de schermen in eigen beheer, waarbij ze gecontroleerd worden op de hoogste kwaliteitsnorm.

Na levering bieden wij tevens onze 24/7 service voor assistentie en ondersteuning bij de inzet van de olieschermen aan. Ook verzorgen wij interne opleidingen voor het inzetten en onderhouden van olie kerende schermen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Meer Informatie