Vacature

21 maart 2019

BDS-Harlingen zoekt gemotiveerd personeel!

Door het toenemen  van extra werkzaamheden is BDS Harlingen op zoek naar een uitbreiding van haar personeelsbestand.

BDS-Harlingen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van milieu belastend materiaal, zoals olie, paraffine, dode vissen, blauwalg etc.

De afgelopen 25 jaren heeft BDS-Harlingen laten zien, dat zij op een zeer professionele wijze ruimingen kan verrichten. Zo werd niet alleen olie verwijderd, maar  ook een aantal dode potvissen en onlangs op Texel een vinvis en in Zeeland twee walvissen, werden vakkundig afgevoerd.  Langs het IJsselmeer zijn diverse hoeveelheden olie verwijderd, onder andere afkomstig van gezonken schepen in havens.

Ook het recent schoonmaken van het strand van Vlieland in verband met paraffine-vervuiling werd deskundig door BDS ter hand genomen.

De afgelopen tijd is BDS succesvol geweest met het binnenhalen van extra werk. Zo werd, na een Europese Aanbesteding, het Oliebestrijdingscontract Waddenzee binnengehaald en werd opdracht gegeven om hightech olieverwijderings equipment te leveren aan het Nederlands Caribisch gebied. Onlangs werd een aanbesteding gewonnen met betrekking tot het verwerken van de overboord geslagen containers van het schip de MSC Zoë. BDS heeft in totaal circa 290 containers, inclusief afval kunnen verwerken.

Wij zijn op zoek naar nieuw personeel, dat ons kan helpen de komende jaren dit maritieme werk te kunnen blijven doen en onze portefeuille nog verder uit te kunnen breiden.

Werken bij BDS betekent hollen en stilstaan. Geen dag is hetzelfde. Er zijn momenten dat we alleen onderhoudswerkzaamheden doen en andere momenten zijn we op het water om verontreinigingen tegen te gaan.

We hebben een uitermate enthousiast en gemotiveerd team.

Heb je belangstelling en zie je dit helemaal zitten?  Solliciteer dan en stuur je motivatiebrief inclusief CV naar:

BDS-Harlingen,

tav André Borsch

Nieuwe Vissershaven 1-1

8861 NX Harlingen

 

Of mail naar:

info@bds-harlingen.nl

 

Wat vragen wij:

  • Ervaring in de maritieme sector is een pré

  • Technisch inzicht

  • Rijbewijs BE

  • Vaarbewijs (of bereidheid dit te halen)

  • VCA (of bereidheid dit te halen)

  • Geen 8 tot 5 mentaliteit

  • Bereidheid tot werken in het weekend

  • Goede communicatieve eigenschappen

 

Mocht je nadere informatie willen, schroom dan niet te bellen naar: André Borsch, tlf. 06-51571616

/site/download/qfr9OTpfbgBV?type=open

Terug naar overzicht